Aannemer zoeken voor uw (ver)bouwproject

Zoekt u hulp bij het kiezen van de juiste aannemer? Een aannemer die perfect aansluit bij uw project en die de juiste expertise en tijd heeft? Een goede aannemer zoeken valt nog niet mee.

Home Profs heeft een groot betrouwbaar netwerk en kan, afhankelijk van uw wensen, per vakgebied offertes opvragen bij verschillende professionals, zoals aannemers, installateurs en afbouwers.

 

De juiste aannemer door aannemersselectie

Op basis van het bouwbestek (technische omschrijving) worden door verschillende partijen vrijblijvende offertes opgesteld. Wij hebben een tool ontwikkeld waarbij we op basis van het bestek de offertes nauwkeurig met elkaar kunnen vergelijken. Hierdoor letten we er goed op dat alle offertes op basis van dezelfde uitgangspunten zijn opgesteld. We zorgen er dus te allen tijde voor dat we appels met appels vergelijken!
Het offertevergelijk wordt inhoudelijk met u besproken, zodat u ook precies ziet hoe ons advies tot stand gekomen is.

 

Aannemer zoeken met een scherpe analyse

Wij analyseren alle offertes heel nauwkeurig en letten op eventuele miscalculaties. Vervolgens brengen we een onafhankelijk en gemotiveerd advies uit over de meest passende, volledige offerte met de scherpste prijs. Oftewel de partij die het beste aansluit bij uw (ver)bouwdroom.

In de praktijk komen er wel verschillen tussen de tien en vijftien duizend euro aan het licht. Onder de streep komt het erop neer dat het inschakelen van Home Profs geen geld kost, maar geld oplevert.

 

Keuze in bouwbegeleiding

U kunt kiezen voor alle vier stappen van onze bouwbegeleiding, maar uiteraard ook alleen voor deze stap.

 

Veelgestelde vragen

Heel veel tijd en geld. Tijd omdat het best een technische uitzoekklus is en geld omdat het verschil in kosten soms wel
€ 15.000,- kan opleveren. Onder de streep levert onze hulp dus geld op. Vaak komt dit uit op een forse besparing.

Nee, we zijn geheel onafhankelijk en adviseren u over de best passende aannemer die volledig aansluit bij uw wensen en plannen.

Ja, daar kunt u ons ook voor inschakelen. Ook is het goed om er nog een aantal offertes van andere aannemers naast te leggen. Dit kan een behoorlijke besparing opleveren op de (ver)bouwsom.
Als uw eigen aannemer dan als beste uit de bus komt, geeft dit ook een goed gevoel. U heeft dan in ieder geval een goed onderbouwde keuze gemaakt.

Wat klanten ervaren

“Mijn vrouw en ik schrokken van de grote prijsverschillen tussen de aannemers onderling. Het geld dat we bespaarden door de hulp van Home Profs hebben we mooi aan een luxere badkamer kunnen besteden!”

Wilt u hulp bij het selecteren van de juiste aannemer?

Neem dan contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 06 521 635 16 of door uw gegevens achter te laten.