Bouwadvies voor uw (ver)bouwproject

Zou u graag bouwadvies op maat willen dat volledig toegespitst is op uw (ver)bouwproject? Misschien heeft u vragen over isolatie of over de manier van bouwen? Wij geven bouwadvies met betrekking tot alle facetten van bouwen en verbouwen.
U kunt erop rekenen dat we met de best passende oplossing voor uw situatie komen.
En mocht u professionele ondersteuning en advies willen tijdens de bouw van uw nieuwe woning of uitbouw? Dan is onze bouwbegeleiding de beste keuze.

 

Goed onderbouwd bouwadvies

Door onze ruime ervaring en kennis van de bouwwereld zijn er veel zaken waar we goed advies over kunnen geven. U kunt vertrouwen op gedegen bouwadvies dat op feiten gebaseerd is.

Vragen die wij vaak krijgen:

  • Welk bouwsysteem kan ik in mijn situatie toepassen?
  • Welke vorm van isolatie kan ik het beste gebruiken?
  • Welk materiaal adviseren jullie voor mijn gevelkozijnen?
  • Is het verstandig om voor een kruipruimte te kiezen?
  • Kan ik mijn huis ook bouwen zonder gasaansluiting?
  • Welke aannemer is geschikt voor ons project?

We zijn benieuwd naar uw vragen!
Stel ze gerust via de mail info@homeprofs.nl of via de chat rechts onderin op onze site.

 

Bepaling van bouwmethoden, materialen en systemen

Wij adviseren u ook graag over de meest geschikte bouwmethoden voor uw project en de materialen die u daar het beste bij kunt gebruiken.
Ook onafhankelijk advies bij een showroombezoek behoort tot onze mogelijkheden. We gaan graag mee om actief met u mee te denken en zo de juiste keuze te maken.

Home Profs is dé partij als het gaat om de toepassing van bouwsystemen. Hierbij kunt u denken aan Prefab, Houtskeletbouw, Beton, Keramisch, SIPS of Staalframe.
Vanzelfsprekend letten we op de voor- en nadelen en uw wensen om zo samen met u tot een passend bouwsysteem te komen. U krijgt de kosten van alles overzichtelijk gepresenteerd.

Hulp bij uw keuze in bouwmethodes voor uw nieuwe woning

U bent van plan een nieuwe woning te laten bouwen? En zoekt hulp bij het maken van keuzes in bouwmethodes, bouwmaterialen en bouwsystemen? Vul dan onze woningconfigurator in en vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Vul de configurator in

 

Bouwkosten globaal berekenen

Wij geven u, naar aanleiding van uw plannen, graag een globaal inzicht in de te verwachten bouwkosten voor het bouwen van een woning, het aanbouwen of verbouwen. Dan weet u in welke richting u moet denken, of het uit kan of dat er misschien toch geld geleend moet worden.

Het is belangrijk om te weten dat het hier om een globale kostenindicatie gaat. We werken vanuit een grove bouwkundige elementenraming naar een gedetailleerd kostenoverzicht.
Ook vragen wij een vergoeding voor dit kostenadvies van uw bouwproject.

Hoe dan ook, neem dus contact met ons op voor een globale kostenindicatie of een exacte kostenbepaling. We zijn benieuwd naar uw vragen!
Stel ze gerust via de mail info@homeprofs.nl of via de chat rechts onderin op onze site.

 

Twijfel bij het vergelijken van aannemer offertes?

Home Profs geeft u graag inhoudelijk advies, tips en suggesties zodat u uiteindelijk de beste offerte kiest voor uw project en portemonnee.
Aanzienlijke besparingen zijn mogelijk!

Lees meer over het beoordelen van offertes

 

Bouwadvies voor elk project en plan

Wij hebben al veel mensen mogen adviseren bij het bouwen, verbouwen en energie besparen. Door onze ruime kennis van en ervaring in de bouwwereld, is geen project of plan ons onbekend.

Bekijk hieronder waarbij wij u graag adviseren.

 

Levensloopbestendig maken

Als u ouder wordt is het fijn om zo lang mogelijk thuis te kunnen wonen. Om nog een tijd in de buurt te blijven bij de mensen die u goed kent.
Wij adviseren u graag over hoe u zo lang mogelijk (zelfstandig) in uw huis kunt blijven wonen. Adviseren bij dit levensloopbestendig wonen doen wij al vanaf 1994. Vanaf die tijd hebben we al veel mensen geholpen aan een veilige én comfortabele woning.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Mantelzorg aanpassingen

Zou het voor u als mantelzorger niet mooi zijn om uw zorgbehoevende ouders dichtbij te hebben? Dan bent u snel bij ze als er wat aan de hand is. Een veilig idee. En voor uw ouders is het fijn om in een vertrouwde omgeving met voldoende privacy uw zorg te krijgen.
Home Profs luistert aandachtig naar uw wensen en adviseert u graag over de mogelijkheden van aanpassingen in uw woning. Ook kunnen we u begeleiden bij de realisatie van bouw of verbouw. Alles uiteraard met een indicatie van de bijkomende kosten. In ons artikel over de mogelijkheden met mantelzorgwoningen leest u meer over de toepassingen.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Advies over energiezuinig/neutraal bouwen

Heel energiezuinig of energieneutraal bouwen heeft de toekomst. Het biedt u nu al een marktvoordeel ten opzichte van standaard nieuwbouw. Ook bij renovaties leveren vergaande energiebesparende maatregelen (link naar blog) u belangrijke voordelen op.
Home Profs is onafhankelijk en adviseert u graag bij de invulling, begeleiding en uitvoering van het energiezuinig of energieneutraal maken van uw woning.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Bouwadvies in duurzaam bouwen

Zonnepanelen op het dak, een voorbeeld van duurzaam bouwenBij duurzaam bouwen kunt u denken aan isolatievoorzieningen met een hoge isolatiewaarde om de stookkosten te drukken, maar wij denken mee over het definitieve ontwerp van uw duurzame woning. Zo kunt u bijvoorbeeld zongericht bouwen, waardoor u de passieve zonne-energie (het binnenvallende zonlicht) optimaal benut.
Een energiezuinige cv-installatie, toepassing van zonnepanelen of andere energie winnende of besparende installaties behoren ook tot de mogelijkheden.
U kunt nog een stapje verder gaan en duurzame apparaten laten installeren zoals een warmtepomp.
Home Profs adviseert u graag bij de invulling en begeleiding van het duurzaam bouwen en/of energie-efficiënt bouwen van uw woning.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Advies bij onderhoudsarm bouwen

Bij het kiezen van materialen (kunststof, hardhout etc.) voor uw (ver)bouw kunt u meteen zien hoeveel onderhoud er in de toekomst nodig zal zijn. We adviseren u graag over de mogelijkheden voor het onderhoudsarm bouwen of het aanpassen van uw bestaande woning. Hierbij houden wij rekening met uw jaarlijks budget voor onderhoud.
Een helder advies van Home Profs geeft u houvast bij het maken van een keuze voor onderhoudsarm.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Heeft u ook bouwadvies nodig?

Wij zijn benieuwd naar uw vragen. Laat een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.